Entry # 101

Entry# 101

Total 0 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Location: Rio de Janeiro, Brasil

O desafio do projeto foi levar os canais Globosat para um prédio onde fosse possível criar uma nova forma de trabalhar mais integrada e colaborativa.

The challenge of the project was to take the client channels to a building where it was possible to create a new way of working more integrated and collaborative.

O projeto uniu em uma filosofia única de espaço, as equipes que antes trabalhavam fechadas em salas, e ainda permite preservar e expandir as características específicas de cada canal. Multishow, GNT, Viva, Gloob , Off, Bis, os canais se relacionam e transitam nos seus diferentes universos.

The project united in a unique philosophy of space, the teams that previously worked closed in rooms, and still allows to preserve and expand the specific characteristics of each channel. Multishow, GNT, Viva, Gloob, Off, Bis, the channels relate and transit in their different universes.

Total 0 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Skills

Posted on

March 29, 2019