Entry # 23

Entry# 23

Total 0 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Location: Bejing, China

将员工的身心健康和可持续发展放在业务之先,而设计团队专业的将各项最高级别的环保标准巧妙融合于设计实践中,确保员工聚合在一间全新的,灵活的,整合的办公空间内。

Putting employees’ physical and mental health and sustainable development at the forefront of their business, the design team professionally integrates the highest level of environmental standards into design practices to ensure that employees converge in a new, flexible, integrated office space.

为了提升办公室的整体观感和功能,员工办公楼出了设有宽敞的开放式工作空间外,还融合了共享区和接待区元素,例如员工咖啡厅,小组讨论区,多类型的会面和独处区域,配合员工工作所需。

In order to enhance the overall perception and function of the office, the employees’ office building has a spacious open work space. It also incorporates shared and reception area elements such as employee cafes, group discussion areas, multiple types of meetings and solitude areas.

Total 0 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Skills

Posted on

March 28, 2019