Entry # 26

Entry# 26

Total 0 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Location: Austin, TX

When the client decided to relocate their Austin office to Downtown Austin, they brought a renowned interior architecture firm on board to design a cohesive, vibrant workplace that pays homage to the highly technical nature of their business. In order to support the client’s “doer” culture, the firm adopted an open floor plan that allows for plenty of natural light and outfitted the 10,135-square-foot space with branded signage, flexible collaboration spaces and a fully-stocked break room that doubles as an all-hands area for employee gatherings.

The firm took full advantage of the floor-to-ceiling glazing along the entirety of the perimeter wall and located all the enclosed rooms at the building’s core to allow for unobstructed views throughout the open office. The meeting and conference rooms feature glass walls, increasing the sense of flow from one space to the next. The client’s mission and solutions are abstracted throughout the office as data and metrics are integrated into the various materials, forms and graphics. The office is equipped with a technical infrastructure to optimize employee performance, engaging their own logic through dynamic, participatory designed zones for work and play.

Total 0 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Skills

Posted on

March 29, 2019