Entry # 38

Entry# 38

Total 0 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Location: Agoura Hills, CA

With a careful approach and encouragement, this very traditional Finance sector company allowed our design firm to design this space with no private offices, focusing more on a collaborative, colorful workspace as well as well-appointed restrooms, break out / dining areas. Investing in staff comfort, well-being and health improved employee satisfaction, morale and therefore staff retention. Because of expected future growth for the company, we also made the design flexible and easily able to accommodate this growth for end users in the future.

This client had an increasing desire to give its employees a more agile workplace. With unassigned desking, amenity spaces like the courtyard and café, and upgraded technology such as wireless laptops and follow me printing that connects your computer to whatever the closest printer is for ease of mobility, employees can work anywhere. Smaller conference rooms allow for ease of meeting and collaboration without distracting noise for the rest of the workplace.

Total 0 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Skills

Posted on

March 29, 2019