Entry # 42

Entry# 42

Total 0 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Location: Dubai, UAE

The project promotes a modern working environment featuring sustainable open space with consideration to the necessary logistics for the employees of the firm to perform their tasks. The philosophy of the design aims towards the maximum interaction among the users of the space, the exchange of information and the amplification of teamwork in a healthy and pleasant environment. The project is the first of its kind for the firm and mandates a radical change in the corporate culture towards the wellness of both the employees and their Clients. Therefore, the project consists of a prototype of the firm for back office.

The project consists of a cheerful open space where employees and users have the freedom to circulate using the most suitable workspace configuration to achieve their tasks. Here, the traditional workstations had been substituted with “hot-stations” which promotes the minimum use of paper work. Nevertheless, meetings can be conducted in semi-private comfortable booths or at “brainstorming” stations where creative minds are challenged to come together. The mood of the design promotes a transparent working environment with a dynamic aspect. Nonetheless, a confidential discussion can be maintained at the telephone and discussion booths which are made available for those who need privacy. The dynamic office can be configured easily without impact on the design by simply rearranging the furniture to suite the contemplated set-up.

Total 0 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Skills

Posted on

March 29, 2019