Entry # 44

Entry# 44

Total 0 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Location: Jakarta, Indonesia

This end user is a government telecommunication company in Indonesia which has been established since 1856. They are now changing their culture of working to become more modern and fresh. So this design will impact the end user to change their working style to become more dynamic. As the designer, we make them work with more flexibility without any dedicated table, which makes their communication between teams increase and can make their productivity increase, too.

We made a collaboration area inside three different departments so they can have a discussion and casual meetings. The lockers offer a space for the employees to keep their belongings safe so they can have more flexibility inside the office.

Total 0 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Skills

Posted on

March 29, 2019