Entry # 53

Entry# 53

Total 1 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Location: New Brunswick, NJ

When the client, a global firm with roots in New Jersey, sought to relocate their office, they turned to space in New Brunswick, NJ, a thriving transportation center in central New Jersey. As an innovative company dedicated to producing sophisticated and advanced entry management systems, the firm utilized the opportunity to design their new offices to better serve their employees, to mirror their innovative and progressive corporate culture, and to reflect their brand identity. The design team worked together to transform the 10,000 square foot space. At the heart of the project was the desire to provide an updated, modern and flexible workplace for the staff. By providing an exciting and collaborative working environment, all current and future employees benefit. The benefits of happier, appreciated and more satisfied employees are endless, and ultimately also have a positive influence on the client’s customers and their experience as well.

In addition to bold design choices made through carpet, colors, custom graphics, and other elements, all of which demonstrate a commitment to freedom and flexibility, the entire office was designed to encourage collaboration. A major component of the project was the use of DIRTT partitions. In addition, the space includes a “full product line experience,” a central area of the office which provides the opportunity for employees and customers to interact in a lounge-style environment.

Total 1 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Skills

Posted on

March 28, 2019