Entry # 56

Entry# 56

Total 0 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Location: Schiphol, Amsterdam

The client is the new conception of a company headquarters that goes far beyond the norm. It is an open hub, a Business Community, a public place that welcomes employees, partners, the public, aspirants, customers, students and children. It is a home away from home, a healing environment, which boosts health and happiness. It is the centre of a new community and the emanating source from which a new culture and a digital transformation of society will spread. Then environmental aspirations were not special in this project, simply because the firm and Microsoft only design in a circular and sustainable way.

The final design has been changed due to extended requirements of the business and the changing ecosystem around the Microsoft partnerships and products. Further the full ambition has been realised.

Total 0 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Skills

Posted on

March 29, 2019