Entry # 59

Entry# 59

Total 0 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Location: Sydney, Australia

The client engaged the firm to create and deliver an impressive new workplace to better support their people, practice and clients. From the instant you arrive, you are immersed in the business. The boardroom stands as a clear cube allowing visitors and staff to connect. The biophilic design incorporates the natural elements of timber, sandstone and plants to create a soothing, nurturing and comfortable space allowing staff to feel healthier and work more productively in their new natural setting. The breakout truly enhances the space, enticing staff to immerse themselves in the new collaborative culture with greenery, natural light and water views. The layout allows the natural light and engaging views to be experienced by everyone, with the refreshing palette welcoming staff and visitors alike. The juxtaposition of nature and technology is highlighted with the inclusion of brightly coloured hexagonal carpet tiles. The selected colours reflect their brand palette whilst the hexagons represent the business as a leading edge tech-based company. The client now has a space they are proud of which supports the diverse needs of their high-calibre staff and is a showcase space for clients.

Total 0 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Skills

Posted on

March 29, 2019