Entry # 61

Entry# 61

Total 0 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Location: Surry Hills, Australia

Custom timber workbenches for staff created an open plan, interactive environment, where communication and sharing has been encouraged. A generous kitchen/breakout area leading off the main work zones has also helped to foster strong staff ties.

During the course of the design of the project, it became apparent that the outcome was going to provide a solution outside of the traditional corporate sphere. The mixture of public and private spaces required for a client in the banking industry was balanced with the workstation zones in an integrated and considered manner. A combination of flexible spaces where interaction can take place, be it the breakout, meeting rooms, offices or workstation zone facilitates the staff to use the space in the manner best fit for their purposes.

Total 0 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Skills

Posted on

March 28, 2019