Entry # 70

Entry# 70

Total 0 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Location: Bogotá, Colombia

The expansion of the end user brought new spaces to the users with the use of natural light and collaborative spaces that help promote meetings, teamwork and common knowledge building. The project also positively impacted users today and in the future, because it consolidated an identity that unifies the history and present of its brand, and encouraged a process of continuous improvement where it can represent with greater impact, the great contribution that they achieve as a company for the world, and their people remember it, live and feel in their spaces clearly and daily.

Different color alternatives were used on each floor to emphasize the uses of the spaces, creating an atmosphere of collaboration and flexibility thanks to an open office planning, and also thanks to collaborative spaces that allow people to connect, generate ideas and share a coffee break. The design frames certain spaces and allows users to appropriate and navigate it according to their needs.

Total 0 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Skills

Posted on

March 28, 2019