Entry # 78

Entry# 78

Total 0 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Location: Denver, CO

The main goal for the client’s new Denver office was to be open, bright and collaborative – just like the way they strive to operate their international financial software “tech” company. With a largely open floor plan, it was a challenge to define each of the different work spaces. Another challenge throughout the office was acoustic privacy. In the new design scheme, the client looked to the firm to utilize products that had a small environmental footprint.

The client’s new office provides a drastic and positive change of pace and space for the Denver staff to work in. It is bright and energetic just like the company and young staff who work there. The variety of work areas provided cater to and support all types of work that needs to get done daily. Each of the different work “zones” are defined by the flooring and accentuated with furniture. A variety of soft & sustainable finish applications, including carpet tile, help contribute to acoustic privacy throughout the open floor plan. These key features, along with a more central & easily accessible location, employee attraction & retention, and a neighborhood that provides access to numerous amenities are just a few of the advantages of the client’s new downtown office location.

Total 0 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Skills

Posted on

March 29, 2019