Entry # 79

Entry# 79

Total 0 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Location: Jakarta, Indonesia

Our client loves to bring their partners and guests often and they use the common area of their office to be as photogenic as possible. In addition, the user presented us with the opportunity to maximize the open up the 10th floor that originally function more like an attic.

Our clients are big in nature and bees due to their entire product line are based on. We responded to the opportunity presented to us by opening up the ceiling or roof on the 10th floor and replacing some part of it with glass window, to allow more natural light into the common area and adding more natural highlight to the artificial tree in the center stage. Our choice of material also helps in combining the natural elements and feel that our client loves with the functionality of a modern office. With additional bee hive pod and patterns scattered around the common area, we succeed in creating a photogenic area worthy to be posted on our user and their guest’s online social media.

Total 0 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Skills

Posted on

March 28, 2019