Entry # 94

Entry# 94

Total 0 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Location: Colombo, Sri Lanka

To create an open plan that shall interact efficiently with all the users. The project required attention on designing the workstations to break the monotony Design elements catering to the dynamic individual space as it contributes to the major time of a person. With the usage of space of different groups, specified common areas to be designed. Each area needs to be designed with the orientation to functionality and aesthetics.

Introduction to soft seating amongst the conventional workstation contributed the harmonious feel to space. Prioritising the surface treatment (ceiling cover, carpets, walls) as it adds value to the built environment. Design elements to emphasise the hierarchy of materials based on the differentiation of space functionality. Designated spaces for discussion as per the user end by providing short term activity zone, private booth, brainstorming area. To provide a productive environment the facade is designed to welcome natural light. Colour scheme utilised to make spaces vibrant and lively.

Total 0 Votes

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Skills

Posted on

March 28, 2019